Binance handelsplatform – Over 200 kryptovalutaer

Giv os noget kærlighed og del artiklen :)

Binance er en af de førende handelsplatforme med over 200 kryptovalutaer. I denne anmeldelse vil vi dække de vigtigste ting du skal vide før du tilmelder dig.

Historie

Binance er en Hongkong-baseret kryptovalutabørs, der blev lanceret af udvikleren Changpeng Zhao (også kendt som CZ) i juli 2017. Zhaos virksomhed Beijie Technology skabte handelsplatformen efter en succesfuld ICO, der rejste 15 millioner dollars.
Investorer, der investerede i ICO’en, fik Binance Coin (BNB) til gengæld, som kan bruges til at handle med kryptovalutaer og betale gebyrer på Binance. BNB’s oprindelige værdi var omkring 0,1 dollar, og efterhånden som Binance blev mere og mere populær, steg mønten i pris.


Beijie Technology og dens grundlægger opretholder en imponerende track record inden for branchen. Zhaos CV omfatter højt profilerede stillinger, såsom teknisk direktør hos Blockchain.com, og hans virksomhed leverer nu handelssystemer til over 30 andre platforme.

Efter kampe med den kinesiske regerings synspunkter på kryptovalutaer driver Binance nu sine servere fra mere lempelige stater, hvilket giver det frihed til at drive en konkurrencedygtig udvekslingstjeneste:

“Som svar på Kinas beslutninger flytter vi vores IP’er fra Hong Kong til en offshore-lokation. Så vi er registreret flere steder, og vi har folk flere steder. På den måde vil vi aldrig blive påvirket af ét reguleringsorgan”, forklarede Zhao.

Handelsbørsen har oplevet en forbløffende succes siden lanceringen i sommer, og den ligger nu omkring top ti med hensyn til 24-timers handelsvolumen på Coinmarketcap.

Ydelser

Binance Exchange

Binance’s Exchange giver brugerne mulighed for at veksle fiat til Bitcoin eller andre mønter. Der er flere måder, hvorpå du kan købe krypto på Binance:

P2P-handel

En meget pæn funktion, Binance giver en peer-to-peer (P2P) handelstjeneste, som forbinder købere og sælgere af kryptovaluta direkte. Dette letter fiatbetalinger med en lang række betalingsmuligheder, der afhænger af brugernes præferencer.

Kredit-/debitkort:

Binance har for nylig indgået et partnerskab med Simplex for at levere en mæglertjeneste via kredit- og betalingskort. Denne tjeneste giver dig mulighed for at købe 31 forskellige kryptovalutaer med et kreditkort. Denne tjeneste kommer dog med en præmie, der kan blive så høj som 3,5 % gebyr for køb i USD.

SEPA/Wire transfers

Takket være integrationer med yderligere 3. part udbydere, gør Binance nu sine brugere i stand til at købe krypto direkte med fiat ved hjælp af SEPA & bankoverførsler. Denne mulighed er særlig attraktiv, da SEPA & wire indskud medfører ingen transaktionsgebyr overhovedet. På ulempen er det dog sådan, at mens denne betalingsmetode er tilgængelig for flere fiat-muligheder såsom euro, CAD & AUD, er den ikke tilgængelig for USD-indskud.

Til sidst har vi Brave, den privatlivsfokuserede browser, integrerede en Binance Widget til handel i browseren. Widgeten giver brugerne mulighed for at købe og handle krypto gennem Binance, samt se og administrere deres krypto-portefølje.


Binance handelsplatform

Handelen på Binance er forholdsvis nem og brugervenlig. Der er et imponerende udvalg af kryptovalutaer til rådighed til handel i forbindelse med Bitcoin, Ether, BNB, XRP og Tether handelsparrene. Krypto/fiat paris er også tilgængelige på Binances fiatmarkeder.

Brugere kan vælge mellem “basic”, “classic” og “advanced” interfaces til ordrebogsstilhandel plus margin, peer-to-peer og OTC-handelsmuligheder.

Spot trading

For spothandel kan brugerne vælge mellem tre forskellige grænseflader, baseret på deres erfaringsniveau. Den klassiske grænseflade giver et hurtigt overblik over markedet og handelsparrene, hvilket gør det lettere at skifte par. Den avancerede visning giver brugerne adgang til avancerede kortlægningsværktøjer.

Binance

For folk, der er nye til handel, vil der ikke være nogen forskel mellem de to visninger – begge ville virke for komplekse.

Mindre erfarne handlende har en grundlæggende hurtig handelsmulighed, som giver dig mulighed for blot at konvertere mønter til markedskursen, uden diagrammer eller ordrebøger.

Margin Trading

Margin trading er tilgængelig for udvalgte handelspar, hvilket giver brugerne mulighed for at handle med en gearing på op til 10x på nogle mønter. Brugere kan vælge mellem cross margin, som risikerer hele din marginkontosaldo, og isoleret margin, som begrænser dine potentielle tab til et enkelt handelspar.

Binance tilbyder også handel med futures med gearing, som jeg vil dække i næste afsnit.

Binance handelsplatform

Binance Futures og derivater

Binance Futures, som blev lanceret i 2019, gør det muligt for handlende at spekulere i prisen på (i stedet for at købe og sælge) Bitcoin og forskellige populære altcoins, herunder Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple og flere.

Platformen tillader handel med gearing på op til 125x, hvilket betyder, at handlende kan gange deres overskud (men også tab) med 125 – mere end nogen anden større platform.

Binance Futures-saldi holdes adskilt fra brugernes almindelige handelskonti og skal finansieres medTether (USDT) som sikkerhed. Alle overskud og tab vil også blive realiseret i USDT.

Brugergrænsefladen for Binance Futures ser næsten identisk ud med Binance spothandelsgrænsefladen, bortset fra et par ekstra funktioner til at styre gearing og se åbne positioner.

Gebyrer på Binance Futures er lidt anderledes end deres spotmarkeder, med maksimale handelsgebyrer på 0,04% på enhver handel. Gebyrerne er lavere for “maker”-handler (som tilføjer likviditet til ordrebogen før udførelsen) eller for brugere med store månedlige handelsvolumener.

Binance tilbyder også futures, der er sikret ved hjælp af ikke-stablecoin-kryptovalutaer såsom Bitcoin eller altcoins, under en separat fane med navnet “Coin Futures“.

Finalt tilbyder Binance derivater kaldet “Leveraged Tokens“, som giver UP- og DOWN-kontrakter, der satser på prisen på visse kryptovalutaer. Disse giver køberen en gearet eksponering mod kryptovalutaer uden risiko for likvidation.


Binance handelsplatform

Binance Finansiering

Den seneste tilføjelse til Binance’s tjenester er dens finansieringsmulighed:

Sparring

Binance Savings giver brugerne mulighed for at få et afkast på uudnyttede midler gennem “fleksible” eller “låste” kontotyper. Fleksible opsparingskonti giver variable renter, mens låste opsparingskonti giver højere renter på tidsbegrænsede indskud.

Sparing

Binance tilbyder også en staking-tjeneste, som giver brugerne mulighed for at tjene afkast på proof-of-stake- og decentrale finansielle (DeFi)-mønter, uden at de behøver teknisk viden til at satse mønterne selv. I lighed med opsparingskontiene er staking-tjenesten tilgængelig i fleksible og låste muligheder.

Binance Smart Pool

Binance Smart Pool giver minearbejdere mulighed for at bidrage til en større minegruppe, som deler belønninger. Hashkraft omdirigeres automatisk til den mest rentable kryptovaluta til minedrift på ethvert tidspunkt, hvilket giver brugerne en håndfri optimering.

Binance Visa Card

Binance Visa Card giver brugerne mulighed for at bruge deres cryptocurrency-beholdninger på steder, der kun accepterer fiatvaluta via kredit- eller betalingskort. Bag kulisserne vil dine kryptobestande blive konverteret til fiat, når du foretager et køb (med nul gebyrer), så du ikke behøver at have fiat på hånden.

Kryptolån

Binance tilbyder lån til brugere i form af BUSD og USDT, som er sikret med BTC eller ETH som sikkerhed. Dette giver en nem måde at få fingrene i stablecoins på, samtidig med at du bevarer eksponeringen for dine kryptovalutabeholdninger og undgår den skattepligtige begivenhed ved at sælge krypto.

Binance Liquid Swap

Binance Liquid Swap er en automatiseret market-maker (AMM)-platform (AMM), der ligner Uniswap. Brugere kan handle mønter på Liquid swap med minimal slippage eller stille deres likviditet til rådighed til gengæld for en del af gebyrerne. Den vigtigste forskel mellem Binance Liquid Swap og Uniswap er, at Liquid Swap er centraliseret.

Valutaer og betalingsmetoder

Alt i alt er der næsten 200 mønter der kan handles, indbetales og hæves på børsen, herunder:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Chainlink (LINK)
 • Binance Coin (BNB)
 • Binance USD (BUSD)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Cosmos (ATOM)
 • Dash (DASH)
 • EOS (EOS)
 • Nano (NANO)
 • Paxos Standard (PAX)
 • TRON (TRX)
 • TrueUSD (TUSD)
 • Tether (USDT)
 • Stellar Lumens (XLM)

Krypto kan handles for fiat (eller andre krypto) på handelsplatformene eller købes direkte ved hjælp af disse betalingsmetoder:

 • Kredit-/debetkort
 • SEPA
 • Bankoverførsler

Binance gebyrer

I et konkurrencepræget område er Binances gebyrstruktur banebrydende. Dens holdmedlemmer har skærpet deres knive og skærer modstanderen fra hinanden.

En flad sats på 0,1% er meget lokkende for enhver erhvervsdrivende, der ikke har brug for øjeblikkelig fiat-afvikling. Tradere, der bruger Binances futures handelsplatform, nyder godt af endnu lavere gebyrer, der starter på 0.02% / 0.04% for henholdsvis makers eller takers.

Utroligt nok underbyder det de fleste andre store børser, hvoraf nogle opkræver op til 0,2%. Det er en ret stor forskel, hvis du arbejder med store ordrer.

BNB, den native Binance-token, giver en ekstra rabat på dette handelsgebyr på op til 50%, når man arbejder med mønten.

Depositeringer er gratis, som du ville forvente (bortset fra blockchain-gebyrer, der altid betales af afsenderen). Udbetalingsgebyrer gælder, selv om de generelt korrelerer med blockchain-transaktionsgebyrerne også.

Trækningsgebyret synes at blive opdateret regelmæssigt for at forsøge at tilbyde en fair pris.

Binance grænser

Binance har en meget simpel grænsestruktur, der er kun udbetalingsgrænser. Niveau 1 verificerede konti kan hæve op til 2 BTC hver 24 timer. Niveau 2 vverificerede konti kan hæve 100 BTC hver 24 timer.

Verificering kræver udfyldelse af en grundlæggende KYC-formular (Know Your Customer) og fremlæggelse af bevis for identitet blandt andre dokumenter.

Understøttede lande

Binance nævner ikke, hvilke lande der understøttes af deres børs, hvilket gør den grundlæggende tilgængelig i hele verden. Binance platform er tilgængelig i Danmark.

Kundesupport og anmeldelser

Der er meget at elske ved Binance, og mange handlende fortsætter med at være optimistiske omkring tjenesten. Lave gebyrer, en responsiv udveksling og udviklere med en dokumenteret track record lader de fleste mennesker stråle. Binance er generelt blevet betragtet som en omfattende succes i sin korte levetid indtil videre.

De fleste supportforespørgsler skal foretages via webstedets e-mail-kontaktformular. Som med de fleste større handelsbørser kan du være nødt til at vente et stykke tid på et svar, simpelthen på grund af den rene vækst i efterspørgslen.

Der er en kundeservice-botchat, som man kan trykke på, men nogle af svarene er automatiserede (og i nogle på kinesisk).

Glædeligt nok er hjemmesiden fuldstændig flersproget, så de fleste burde kunne klare sig fint på det ene eller det andet sprog (15 i alt understøttet). Dette er endnu en reel fordel for Binance, da det søger at konkurrere som en global kryptovalutabørs.

Et stort problem ser dog ud til at være en torn i øjet på webstedet: Mange anmeldelser klager over en fejlbehæftet 2FA/SMS-bekræftelse.

Den temperamentsfulde karakter af denne opsætning for Binance betyder, at nogle få kunder kæmper for at hæve penge. Faktisk er det et sådant problem, at der er blevet peget på scam-beskyldninger mod tjenesten.

Binanace vs. andre børser

Da Binance kun leverer handelstjenester, vil jeg sammenligne dets gebyrskema med andre velrenommerede handelsplatforme.

Binance vs Coinbase (pro)

Coinbase Pro er Coinbase’s handelsplatform. Det er en af de førende børser rundt omkring med hensyn til omdømme og adoption.

Ud over platformens begrænsede tilgængelighed på verdensplan (understøtter 103 lande), opkræver platformen et handelsgebyr på 0,25%, hvilket er 2,5 gange så højt som Binance.

Du kan læse vores fulde Coinbase anmeldelse her.

Binance vs Bittrex

Bittrex er en amerikansk kryptovalutabørs, der er vokset i popularitet blandt kryptohandlere, siden den startede sine aktiviteter i december 2014. Dens stadige vækst har gjort den til en af de mest foretrukne altcoin-børser på markedet.

Bittrex opkræver et fast gebyr på 0,20% på alle handler. Dette er 2 gange mere end hvad Binance opkræver. Børsen leverer et bredt udvalg af altcoins (over 250), hvilket er mere end hvad Binance i øjeblikket leverer.

Binance vs Bitfinex

Bitfinex, en af verdens største Bitcoin-børs efter volumen, tilbyder avancerede handelsmuligheder såsom Bitcoin margin trading og er ikke egnet til nybegyndere.

Bitfinex understøtter over 100 kryptovalutaer og tokens, mindre end Binance, som understøtter over 200.

Bitfinex arbejder på en maker taker gebyrskema. Makers, folk, der tilføjer nye ordrer til udvekslingen, har et gebyr på maks. 0,1% (svarende til Binance). Takers, folk, der fjerner ordrer fra udvekslingen, har et gebyr på 0,2% på max (dobbelt så meget som Binance).

Gebyrerne reduceres, når man begynder at handle i større mængder.

Binance vs Kraken

Kraken, der har hovedkvarter i San Francisco, Californien, er en af de ældste kryptovalutabørser, der findes. Den opererer i hele USA (med undtagelse af New York på grund af BitLicense) og Canada samt i EU og Japan.

Platformen understøtter over 30 forskellige kryptoer (I modsætning til Binance’s 200+).

Lige Bitfinex, Kraken arbejder også på en maker taker gebyrskema. Makers har et max gebyr på 0.16% og takers har et max gebyr på 0.26%. I begge tilfælde vinder Binance med lavere gebyrer.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg hæve penge fra Binance?

Du kan hæve kryptovalutaer fra Binance. Muligheden for at hæve fiat-valutaer fra Binance er i øjeblikket begrænset til kun AUD og RUB (og ikke USD, EUR osv.)

Kan jeg købe Bitcoins på Binance?

Ja. Det er muligt at købe Bitcoins på Binance med et kreditkort eller med en hvilken som helst understøttet kryptovaluta.

Hvordan køber du Bitcoins på Binance?

 1. Amelder dig til Binance
 2. Indsæt penge på din konto
 3. Find handelsparret for Bitcoin og den indbetalte kryptovaluta
 4. Sælge den deponerede kryptovaluta for Bitcoin
 5. Hæv Bitcoins til din egen tegnebog

Alternativt kan du bare købe Bitcoin direkte med dit kreditkort.

Er Binance sikkert?

Binance anses for at være en sikker udveksling, der tillader beskyttelse af brugerkontoen via brugen af to-faktor-autentifikation (2fa).

Den 7. maj 2019 oplevede Binance et større hack, som resulterede i 7000 Bitcoins, der blev stjålet fra børsen. Binance har dog oplyst, at alle tab vil blive dækket af deres nødforsikringsfond (aka SAFU).

Konklusion: Er Binance sikkert at bruge?

Når vi samler det hele og ser på Binance objektivt, så opvejer fordelene langt ulemperne. Det er mere, end man kan sige om nogle andre konkurrenter.

Børsens lave gebyrer kombineret med teamets dokumenterede viden om, hvordan man opbygger en handelsplatform, er nok til at gøre den til en vigtig aktør.

Det er ikke underligt, at succesen fulgte tjenesten i løbet af dens åbningsmåneder. Læg dertil muligheden for at tilbyde en virkelig verdensomspændende tjeneste væk fra den kinesiske regerings greb, og der er ikke meget, der kan stoppe Beiji Technology.

Relativt begrænset fiat-support er lidt frustrerende, men det er forståeligt under de fleste omstændigheder. Når det er sagt, tilføjer Binance konstant flere muligheder, med EUR og GBP allerede tilgængelige.

Har du haft nogen erfaring med Binance? Vi vil meget gerne høre det i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *