Dansk NFT projekt sætter fokus på udsatte børn

Giv os noget kærlighed og del artiklen :)

NFT projektet hedder Baby Diversity Club og har til formål at øge opmærksomheden på udsatte børn og unge.

NFT Baby Diversity Club

Hvad er Baby Diversity Club?

Baby Diversity Club’s overordnede mål at fremhæve vigtigheden af ​​at støtte udsatte børn. Mange børn kæmper rundt om i verden. Nogle født i fattigdom og andre med psykiske eller fysiske sygdomme. Denne NFT-kollektion afspejler hvert barns individualitet og unikke karakter.

Deres første direkte støtte/donation til udsatte børn vil være lige efter det offentlige salg, hvor vi vil donere 10% af det offentlige salg til udsatte børns organisationer.

Deres overordnede mål er at blive ved med at støtte udsatte børn med forskellige donationer, strategiske partnerskaber og øget fokus på levevilkår, psykiske & fysiske sygdomme og generelle udfordringer.

Kollektionen er baseret på Ethereum blockchain og inkluderer 10.000 unikke skønne babyer. Hver baby har forskellige sjældne egenskaber og funktioner, nogle af dem forekommer kun én gang!

NFT-kollektionen vil være tilgængelig i to faser. Først forsalget til “whitelisted” brugere og senere et offentligt salg til alle brugere.

For at deltage i forhåndssalget af NFT’erne skal man være “whitelisted”. Man kan holde øje med Baby Diversity Club’s Twitter– og Instagram-profil, hvor de løbende tilføjer aktive medlemmer på deres sociale medier til deres “whitelist”.

Hvad er en NFT?

Non fungible token (NFT) betyder, at det er unikt og ikke kan erstattes med noget andet. For eksempel er en 100kr-seddel fungibel – Du kan bytte den for en anden 100kr-seddel, og du vil have det præcis det samme. Et unikt samlekort er dog ikke-fungibelt. Hvis du byttede det til et andet kort, ville du have noget helt andet.

Hvis du gerne vil blive klogere på hvad en NFT er kan du lære om NFT her.

Følg Baby Diversity Club

NFT Baby Diversity Club

Hvis du vil følge med i Baby Diversity’s NFT projekt kan du finde alle deres officielle sider her:

Hjemmeside: https://babydiversityclub.com
Twitter: https://twitter.com/BabyDiversityCL
Instagram: https://www.instagram.com/babydiversityclub/
Medium: https://medium.com/@babydiversityclub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *