eToro handelsplatform – anmeldelse 2021

Giv os noget kærlighed og del artiklen :)

Hvad er eToro?

eToro blev grundlagt i 2007 og har hovedsæde i Storbritannien. Platformen har mere end 17 millioner brugere i ca. 100 lande, herunder millioner af registrerede brugere i 43 amerikanske stater. I starten var eToro en grafisk intensiv forex-platform, og de har tilpasset disse værktøjer til kryptohandel. Ikke-amerikanske kunder kan handle med yderligere aktivklasser såsom CFD’er (contracts for difference) og aktier på en række forskellige børser.

eToro er blevet vurderet til omkring 10,4 mia. dollars.

eToro hjemmeside på dansk
Screenshot af eToro.com

Fordele ved eToro

 • Tilbyder 15 kryptovalutaer der kan handles 24/7
 • Brugervenlig hjemmeside og eToro mobil app er let at bruge
 • Stort fællesskab for kryptovalutahandlere

Ulemper ved eToro

 • Spredninger for handel med kryptovalutaer er relativt brede
 • Minimum 25 dollars for at købe en kryptovaluta
 • Relativt høje minimumsbeløb kræves for de fleste kopi-handler

eToro Brugervenlighed

Det er nemt at åbne en ny konto hos eToro, hvilket du kan gøre online. Når du har indsendt alle de nødvendige oplysninger, kan det tage flere dage, før din identitet er bekræftet og din konto er åbnet. Brugere i de fleste lande skal have 1.000 dollars for at åbne en konto (en midlertidig stigning fra de sædvanlige 200 dollars, ifølge eToros hjemmeside). eToro bruger Plaid til at forbinde en bank til din handelskonto. Det er muligt at finansiere en konto med et kreditkort samt PayPal, Skrill, Neteller, Rapid Transfer, Rapid Transfer, iDEAL og Sofort.

Erfaring med handel

Det er nemt at placere en handel hos eToro – du skal blot klikke på knappen “Trade”, mens du ser den pågældende mønt på din observationsliste. Der er også en “Køb”-knap på din porteføljeliste og for at sælge en bestemt mønt skal du klikke eller trykke på drop-down-pilen og vælge “Sælg” fra listen. Du kan lukke en hel position eller blot en del af den hvis du har købt den i flere partier, men du kan ikke sælge en del af et enkelt parti. Hvis du f.eks. køber Bitcoin for 25 dollars og derefter vil sælge den, skal du lukke hele transaktionen og ikke kun for eksempelvis 10 dollars.

Som dansker tillader eToro at du klikke på “Markets” for at se de andre tilgængelige aktivklasser, som omfatter ca. 1.700 aktier, 47 valutapar og ca. 20 CFD’er (contracts for difference), og du kan også bruge gearing. Watchlists kan tilpasses og deles med eToro appen.

Du har ligeledes muligheden for at indstille et stop-loss når du indtaster en position. Hvis du kopierer en handel, kan du indstille det maksimale drawdown.

Digital wallet

EToro tilbyder en gratis digital wallet til opbevaring af kryptovaluta, kendt som eToro wallet, som er tilgængelig for iOS og Android. Omkostningerne for at konvertere krypto til fiatvaluta (hvilket vil sige amerikanske dollars) og omvendt er 5%, hvilket nogle brugere synes er et relativt stort cut af en eventuel potentiel fortjeneste. Den mindste transaktion er 125 dollars og den maksimale er 10.000 dollars.

Brugere kan overføre kryptovaluta fra eToro-platformen til deres egen digitale wallet, men eToro bemærker, at møntoverførsler er envejsoverførsler – hvilket betyder, at alle mønter der overføres, ikke kan overføres tilbage til eToro-handelsplatformen.

eToro Gebyrer

eToros gebyrer afhænger af din placering og de aktivklasser, der handles:

 • Amerikanske kunder der handler med kryptovalutaer, betaler 0,75 %-5,0 %, afhængigt af den valuta, der handles. Denne omkostning er indbygget i prisen ved udførelsen og er ikke gennemsigtig.
 • Ikke-amerikanske kunder, der handler med aktier, betaler ingen provision for at åbne eller lukke en lang position. Ved short-salg betales en provision på 0,18 % af værdien af handlen.
 • Ikke-amerikanske kunder, der køber aktiver i en anden valuta end deres hjemvaluta, f.eks. den danske krone, der køber en amerikansk aktie, skal betale et gebyr for valutaomregning.
 • Gebyr for inaktivitet er 10 USD om året for konti uden aktivitet i 12 måneder.
 • Der er ingen gebyrer for at hæve penge for amerikanske kunder, men man skal hæve mindst 30 USD.
  Uden for USA (inkl. DK) er udbetalingsgebyret 5 USD.
 • Overførsel af en kryptovaluta ud af eToro og ind i din egen wallet medfører et gebyr, og der er minimumsbeløb for hver mønt.

eToro Kundeservice

Konti under 5.000 USD kan få adgang til hjælp online, og i en nødsituation kan du indsende en fejlseddel til eToros kundeservice. Du kan chatte med en live supporter, når du ser det lyseblå link til chat-tjenesten. Medlemmer af forskellige niveauer af eToros Club, som træder i kraft når du har en saldo på 5.000 USD eller derover, får tildelt en dedikeret kontoansvarlig. Konti med $25.000 eller mere (Platinum Club-niveau) og højere er tildelt privilegier der omfatter prioriteret kundesupport.
Da det kan tage op til 14 dage at få svar på det almindelige kundesupportniveau, er prioriteret service meget værdsat. Det ikke nogen hemmelighed at du bliver prioriteret højere af eToro når din investeringskapital er høj. Forvent ikke super support hvis du kun ‘hygge investerer’ for et par 1000 kr.

 • Telefonsupport er ikke tilgængelig (undtagen i Australien)
 • Online chat er tilgængelig fra kundeservicesiden
 • Ingen live-broker support

Vores vurdering

eToro tilbyder en attraktiv platform for nybegyndere inden for handel med kryptovaluta. eToro er utrolig nem at bruge og navigere i – dog lige indtil du har brug for hjælp (medmindre du investerer for store summer).

eToro wallet er en fin digital løsning, men generelt er gebyrerne ved både eToro wallet og generelle handler dyre.

For kryptovalutainvestorer, der ønsker at spejle sig i seriøse kryptohandlere, er eToros sociale handelsplatform et attraktivt tilbud. Med mange kryptovalutaer at købe og handle med har eToro et større udvalg end langt de fleste kryptomæglere.

Du kan finde en del negative anmeldelser omkring eToro online. Fælles for mange af dem er dog, at brugere ikke har læst platofrmens betingelser ordentligt i gennem. Ved denne eToro anmeldelse bør du være fint klædt på til at starte handle på platformen, uden at blive overrasket negativt.

Slutteligt er eToro langt mere attraktivt at handle på for en dansk bruger sammenlignet med en amerikansk bruger. Danskere er ikke underlagt så mange trading regler der kan påvirke diverse gebyrer osv., hvorfor vi anbefaler platoformen til danskere.
eToro får 4 ud af 5 stjerner af Cryptoklubben

Bemærk at eToro kan ændre deres betingelser og denne anmeldelse blot er vejledende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *