Coinbase bedste cryptobørs til nybegyndere

Giv os noget kærlighed og del artiklen :)

Som den førende mainstream kryptovalutabørs er Coinbase blevet en standard indgang for nye kryptoinvestorer. Coinbase tilbyder en bred vifte af produkter, herunder investering i kryptovaluta, en avanceret handelsplatform, depotkonti til institutioner, en wallet til private investorer og sin egen stable-coin i amerikanske dollar.

Coinbase blev grundlagt i 2012 og er en fuldt reguleret og licenseret kryptovalutabørs, der understøtter alle amerikanske stater undtagen Hawaii. Coinbase tillod oprindeligt kun handel med Bitcoin, men begyndte hurtigt at tilføje kryptovalutaer, der passede til dens decentrale kriterier.

Listen blev udvidet med Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP og mange andre med løfte om mere, så længe dens krav er opfyldt.

FordeleUlemper
Solidt udvalg af altcoin valgHøje gebyrer, når du ikke bruger Coinbase Pro
Ekstremt enkel brugergrænsefladeBrugeren har ikke kontrol over wallet-nøgler
Meget høj likviditetHar måske ikke så mange altcoins som nogle andre børser

Forklarede fordele

Solidt udvalg af altcoins: Coinbase tilbyder over 25 cryptocurrencies til investering, handel og også staking.

Ekstremt enkel brugergrænseflade: Coinbase er måske en af de nemmeste platform til kryptoinvestering. Det er nemt at tilmelde sig og købe kryptovalutaer inden for få minutter. Det har også et læringsprogram, der betaler brugerne cryptocurrency for at lære mere om, hvordan cryptocurrency fungerer.

Høj likviditet: Coinbase rangerer konsekvent blandt meget likvide børser. Dette beskytter investoren mod alvorlige prisudskridninger i et allerede volatilt marked.

Ulemper forklaret

Høje gebyrer, når du ikke bruger Coinbase Pro: Coinbase har høje gebyrer sammenlignet med nogle af sine største konkurrenter. Mange nybegyndere, der bruger Coinbases standardplatform, vil være underlagt disse gebyrer, medmindre de bruger Coinbase Pro – gratis at skifte til og med lavere gebyrer – som har flere funktioner, der kan være overvældende for nye kryptohandlere.

Brugerne har ikke kontrol over deres egne nøgler: Dette er i overensstemmelse med mange centraliserede udvekslinger, men det er stadig en ulempe for dem. Når en bruger køber kryptovaluta på en udveksling, opbevares den i en tegnebog, som Coinbase har kontrol over. Det betyder, at brugeren ikke har selvstændig kontrol over sine beholdninger, hvilket i bund og grund går imod princippet af decentral valuta eller finans. Dette kan undgås, hvis investoren trækker sin valuta tilbage til sin egen personlige wallet, helst en hard wallet.

Ikke et tilstrækkeligt stort udvalg af altcoins for altcoin-handlere: Coinbase har et godt udvalg af altcoin-muligheder for nyere investorer at boltre sig i, men de, der er interesseret i seriøs handel med altcoins, vil ikke finde et stort udvalg her. Når det er sagt, Coinbase planlægger at tilføje flere altcoins over tid.

Kryptovalutaer tilgængelige på Coinbase

Coinbase har et solidt antal muligheder for at investere og handle i og har planer om at tilføje flere til listen. Følgende valutaer er opført lige nu:

Aave (AAVE)
Algorand (ALGO)
Cosmos (ATOM)
EThe Balancer (BAL)
Band Protocol (BAND)
Basic Attention Token (BAT)
Bitcoin Cash (BCH)
Bancor Network Token (BNT)
Bitcoin Satoshis vision (BSV) (kun sende)
Bitcoin (BTC)
Celo (CGLD)
Compound (COMP)
Civic (CVC)
Dai (DAI)
Dash (DASH)
districtOx (DNT)
EOS (EOS)
Ethereum Classic (ETC)
Ethereum (ETH)
Filecoin (FIL)
The Graph (GRT)
Golem (GNT)
Kyber Network (KNC)
Chainlink (LINK)
Loom Network (LOOM)
Loopring (LRC)
Litecoin (LTC)
Decentraland (MANA)
Maker (MKR)
Numeraire (NMR)
NuCypher (NU)
OMG Network (OMG)
Orchid (OXT)
Ren (REN)
Augur (REP)
Synthetix (SNX)
USD Coin (USDC)
Universal Market Access (UMA)
Uniswap (UNI)
Wrapped Bitcoin (WBTC)
Stellar Lumens (XLM)
Ripples (XRP)
Tezos (XTZ)
Yearn.finance (YFI)
Zcash (ZEC)
0x (ZRX)

Handel på Coinbase

Handel på Coinbase er en ekstremt nem proces og er rettet mod begyndere. Platformen kan også tilgås via dine Android- eller iOS-enheder. Coinbase tilbyder ikke nogen downloadbar handelssoftware, og det hele er browserbaseret, herunder deres mere avancerede handelsplatform, Coinbase Pro.

Når du logger ind, får du straks vist din porteføljesaldo og dens ydeevne i et udvalg af tidsrammer som en time, 24 timer, en uge og et år.

Et banner over din porteføljesaldo har en “Køb krypto”-knap, hvor du kan indtaste en dollarværdi og placere markedsordrer for den krypto, du vælger, som Coinbase har til rådighed. Denne knap viser også mulighederne for at sælge eller konvertere din krypto eller endda oprette tilbagevendende ordrer – dagligt, ugentligt, den 1. og 15., en gang om måneden.

Buy crypto Coinbase

Øverst til højre på siden finder du indstillingerne for at sende og modtage. Dette giver brugerne mulighed for at sende krypto ud af deres Coinbase-tegnebøger eller modtage krypto fra andre steder til deres Coinbase-tegnebøger. Mens de fleste krypto-første børser tilbyder muligheden for at brugerne kan trække sig tilbage til deres egne private tegnebøger, er dette desværre ikke tilfældet for nogle andre mæglere og børser derude. Denne mulighed er enormt vigtig for investorer, der ønsker at sikre sig, at deres beholdninger er sikre og trygge i deres egne offline tegnebøger.

Coinbase Pro

Mens Coinbase er en utrolig simpel on-ramp til kryptoinvestering for dem, der lige er begyndt, tilbyder Coinbase Pro en langt større og mere robust kortlægning og handelsoplevelse.

Coinbase-brugere kan købe krypto ved hjælp af markedsordrer, der oplever høje gebyrer sammenlignet med andre udvekslingsmuligheder derude. Med det i tankerne ønskede Coinbase at skabe en gratis mulighed for Coinbase-brugere til at graduere til, når de var lidt mere øvede. Med Coinbase Pro kan brugerne placere markeds-, limit- og stopordrer med lavere kommissionsgebyrer. Coinbase Pro har også mulighed for marginhandel og har betydeligt finere kortlægningsmuligheder.

Tradere, der bruger Coinbase Pro, kan se så kortsigtede som 1-minutters stearinlys eller linjediagrammer og kan bruge overlejringer som eksponentielle glidende gennemsnit. I øjeblikket er de eneste 2 tilgængelige overlejringer og indikatorer EMA (12) og EMA (26). Coinbase Pro har også over 100 handelspar tilgængelige på verdensplan (næsten 40 handel med USD) og mere end 40 krypto til krypto handelspar i 42 regioner. Sammenlignet med andre seriøse handelsværktøjer derude, er Coinbase Pro stadig barbenet med hensyn til indikatorer.

Mens standard Coinbase-platformen er et godt værktøj til at hjælpe folk med at forstå, hvor nemt det er at købe, opbevare og flytte kryptovaluta, er Coinbase Pro langt en bedre platform for dem, der ønsker at handle eller investere aktivt med lavere gebyrer og flere funktioner.

Gebyrer

Coinbase har et utroligt indviklet gebyrsystem, som også er ret dyrt, hvis du ikke bruger Coinbase Pro. Omkostningerne ved at handle på Coinbases standardplatform er ret høje i forhold til konkurrenterne. De, der er nye til krypto og leder efter brugervenlighed, kan overse dette.

Coinbase Pro-gebyrer

Coinbase Pro-gebyrer er betydeligt billigere og mindre komplicerede. Med Coinbase Pro er det gratis at indbetale og hæve digitale aktiver og ACH-overførsler med Coinbase Pro. Overførsler er 10 $ at indbetale og 25 $ at hæve.

Sikkerhed

Coinbase anvender en række sikkerhedsforanstaltninger for kontohavere. Det er vigtigt at forstå, at enhver krypto på enhver børskonto kun er så sikker, som kontohaveren gør dem. Det er bydende nødvendigt at bruge stærke adgangskoder og at udnytte de tilgængelige sikkerhedsfunktioner som 2-trins verifikation.

Coinbase har 2-trins verifikation, biometrisk fingeraftrykslogin, forsikring i tilfælde af at Coinbase selv bliver brudt (denne forsikring gælder ikke, hvis din konto bliver brudt på grund af din egen mangel på sikkerhedsforanstaltninger), og gemmer også 98 % af brugernes midler i offline kold opbevaring.

Digital valuta betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel og er derfor ikke dækket af SIPC eller FDIC. Coinbase sørger for forsikring ved at samle Coinbase-saldi og opbevare dem i USD-depotkonti, USD-denominerede pengemarkedsfonde eller likvide amerikanske statskasser.

Coinbase giver en solid mængde sikkerhed i forhold til en række andre førende børser. Dette er en af grundene til, at Coinbase er et godt tilbud til dem, der ønsker at komme sikkert i gang med at investere i kryptovaluta.

Når det er sagt, er præmissen for kryptovaluta at fjerne mellemled, hvor det er muligt, og at være i total kontrol over dine egne midler. Selvom Coinbase giver en nem indgang til investering i kryptovaluta, er det vigtigt at lære om korrekt sikkerhed og opbevaring af kryptovaluta. Kyndige kryptoinvestorer kan bruge Coinbase Pro for sine reducerede gebyrer og derefter trække deres beholdninger tilbage til deres egen sikre kolde opbevaring.

Åbning af en Coinbase-konto

Tilmelding til Coinbase er en meget ligetil og nem proces. Først indtaster du dit navn, e-mail og den adgangskode, du ønsker at bruge. Du vil derefter blive bedt om at bekræfte din e-mailadresse. Herefter beder Coinbase dig om at indtaste dit telefonnummer for at modtage en bekræftelseskode, som du skal indtaste. Coinbase vil senere bruge dette telefonnummer til at sende 2-trinsbekræftelseskoder. Efter denne fase vil den bede dig om at indtaste dine identifikationsoplysninger.

Ligesom på enhver bankkonto eller investeringskonto skal du bevise din identitet via statslig identifikation. For brugere i USA vil dette kræve et socialsikringsnummer. På dette tidspunkt vil din Coinbase-konto være blevet oprettet, og du kan tilføje dine bankkonto, kreditkort- eller betalingskortoplysninger for at aktivere ind- og udbetalinger, så du kan begynde at handle eller investere.

Coinbase bedst til nybegyndere

Coinbase er et ideelt værktøj for nye kryptoinvestorer, som måske ikke har nogen anden investeringserfaring. Mens standardplatformen er overprissat, giver dens funktioner, som f.eks. dens læringsprogram og muligheden for nemt at oprette tilbagevendende køb, de uerfarne en klar vej til at blive investeret og faktisk forstå kryptovaluta.

De med mere handelserfaring vil opdage, at Coinbase Pro er en billigere og mere robust løsning, men den mangler stadig funktioner. Hvis du ønsker at handle seriøst, finder du nok hurtigt ud af, at Coinbase ikke er den rette løsning for dig. Samlet set er Coinbase designet med begynderen i tankerne.

Du kan besøge coinbase her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *